Feminina si rebela:cum purtăm rochia din denim?

Hey babes,

O piesa trei tinute

Cum putem jongla cu rochia din denim pentru a obține ținute diferite?

Despre asta vom vorbi astăzi. Rochia din denim, este o piesă super utilă, de avut în garderobă. Unește eleganța feminină cu caracterul rebel al jeanșilor. Plus că este  foarte practică, și ușor de întreținut.

Nu știu dacă va amintiți, dar denimul este în general confecționat din bumbac. A fost produs pentru prima dată în Nîmes, Franța și a fost numit „serge de Nîmes” (țesătura din Nîmes), de unde provine numele actual derivat de „denim”.

A câștigat popularitate la mijlocul secolului al XIX-lea în SUA, unde Levi Strauss a început să confecționeze pantaloni denim. Întâmplător Rochia mea este chiar Levi’s.

O piesa trei tinute

Acum…. aceste rochii, vin în diverse forme și modele. Alegeți una ce să se potrivească stilului și personalității voastre. A mea este un model simplu, tip cămășă, cu capse, și cordon în talie.

Cum port eu rochia din denim?

Prima varianta este cu adidași și rucsac. Simplu și confortabil. Perfectă pentru o sâmbătă dimineața. Mergem la cumpărături, ducem copii la antenamentele de fotbal. Putem forță chiar și o cafea cu preietnii în această ținută.

Feminina si rebela:cum purtăm rochia din denim?

Varianta numărul doi. Ne punem o pereche de sandale cu toc, luăm o poșetă. Așa  arătăm chiar perfect pentru cafeaua de care ziceam. Dar merge și ținută pentru un “Casual Friday” la birou.

Varianta trei: denim+ denim = multaaaaa iubire.

Cum purtăm rochia din denim?

O alăturăm unor jeanși scurți. Pentru super efect, ne legăm o bentiță cu fontita. Dacă adăugați un extra zâmbet ținutei, eu zic că puteți să o purtați unde vreți voi. În ceea ce privește încălțămintea, las la latitudinea voastră să decideți. Adidași, sandale cu toc, poate o pereche de espadrile.

Cat despre sacoșa această împletită, eu sunt mai mult decât îndrăgostită. Parcă forțează căldură să vină, și mă simt relaxată chiar daca nu sunt la malul marii. Momentan în ea port bujori, nu fire de nisip.

Pentru mai multă inspirație click aici. Găsiți trei metode simpe de a purta un costum clasic.

Acum va las și videoul cu variantele în care imi port eu rochia din denim.

Photo and video credit: Iulian Pirneci

Până dată viitoare nu uitați să zâmbiți.

O piesa trei tinute

Love,

M.

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top