DermoSim Estetic Timisoara

 

Hello babes,

Va rog sa imi scuzati absenta de pe blog, si intarzierea acestui articol, pentru ca dupa ce am postat pe social media ca am participat la inaugurarea noii locatii DermoSim, multa lume m- a intrebat ce se intampla la DermoSim? Ce servicii ofera? Intrebari venite atat de la doamne cat si de la domni, asa ca in sfarsit here it is.

Ce este DermoSim Estetic?

Locul unde siguranta, profesionalismul, experienta si pasiunea se intalnesc. De ce zic asta? Deoarece Centrul DermoSim Estetic va pune la dispozitie cele mai moderne si avansate  terapii de infrumustare si terapeutice, toate intr-o locatie calda si primitoare.

Veti gasi aici o echipa de profesionisti , cu ani de experienta in domeniu, aparatura de ultima generatie si desigur branduri de renume mondial. Veti gasi o gama de servicii la care puteti apela, tot ceea ce tine de aspectul fizic, mental sau estetic, si veti gasi cea mai buna solutie pentru ceea ce doriti.  Veti avea parte  parte de o consultanta initiala oferita de un specialist acreditat.  Astfel veti beneficia de un tratament personalizat pentru ca in final sa atingeti rezultatele dorite.

Si ca sa fiu mai detaliata la capitolul tratamente, puteti beneficia atat de tratamente faciale, corporale, terapeutice, pentru par si scalp, cat si de diagnoza faciala, corporala, pentru par si scalp.

Centrul se mandreste cu exclusivitatea unor produse si terapii in Timisoara si vestul tarii.

Pentru coafor au fost alese produsele Naturalique Danemarca .Nu stiu daca stiti despre ele , dar sunt singurele produse organice pentru colorarea si tratarea parului acreditate ECOCERT si USDA. Iar pentru o manichiura si pedichiura perfecta gasiti brand-ul Gelish SUA.

Tot aici puteti beneficia si de cea mai mare descoperire a esteticii din ultimii 30 de ani : liporadioogia  VINCI II.

Si cateva cuvinte despre OxyGeneo, tratamenul preferat al tuturor femeilor, insa la fel de  indragit  si de barbati.OxyGeneo curata şi exfolieaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucreaza impreună pentru a re-energiza, restaura stralucirea şi pentru a crea un ten hranit, echilibrat şi sanatos. OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optimă a nutrientilor activi. Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinata si mai hranita, per total tenul este mai neted şi mai luminos si în acelasi timp echilibrat si stralucitor. In doar 20 de minute obtinem curatarea tenului, oxigenare si infuzie de ingredient.

Despre cum functioneaza, optiuni de tratament si rezultate am sa va povestesc intr-o alta postare dupa ce il voi incerca … pe pielea mea.

Dar orice va povestesc eu aici, nu va va convinge mai mult decat o vizita personala la DermoSim Estetic.

Pentru orice detalii suplimentare puteti accesa pagina oficiala: https://dermosimestetic.ro .

O saptamana minunata dragilor.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top