Dino Park Râșnov-Muzeul dinozaurilor

Bună,Dino Park

Se apropie weekendul. Avem soare. Avem vreme bună. Vine vacanța de vară a copiilor. Ce planuri aveți?

Astăzi vă propun Dino Park Râșnov. Noi am fost acolo. Și plănuim să mai mergem. Da! Atât de mult ne-a plăcut.

Parcul este foarte bine făcut. Iar oamenii ce lucrează acolo, mi s-au părut și foarte drăguți.

Nu am stat la cozi, iar impresia a fost una foarte bună încă de la început.

Cum ajungem la Dino Park?

Ne setăm GPS-ul cu direcția Râșnov. Odată ajunși acolo, parcam mașină și luăm mini trenulețul ce ne duce până la intrarea în Dino Park.

Apropos, parcarea este foarte mare, gășiți locuri destule. Este și sigură pe deasupra.

Dino Park

Parcul este puțin mai sus, așa că fie mergeți pe jos, fie vă cumpărați bilet pentru trenuleț. Noi am urcat cu cel din urma. Și din câte țin minte, după ce vizitați parcul, cu același bilet puteți urca până sus la cetatea Rasnovului.

După ce coborâti, trebuie să luați bilet pentru intrarea în parc. Dar există opțiunea pe site-ul parcului, să va luați și bilete în avans.

Apoi ajungeți în parc. Noi am avut parte de soare, căldură, și vreme bună.

Va zic sincer, mi-a plăcut foarte mult. Este curat, este bine lucrat totul în el. Și fiului meu i-a plăcut extrem de mult. Plus că ne-am amuzat foarte tare.

Celui mic i- a făcut mare plăcere să se prefacă că este atacat de fiecare dinozaur în parte.  Apoi m- a pus pe mine să fac același lucru.

Cum ne distrăm în parc?

Nu aveți cum să ratați nici un obiectiv, trebuie doar să urmați traseul pe care va ghidează aleile.  Peste tot gășiți și plăcut informative. Nu este necesar să fiți paleontologi că să va descurcați în parc.

Insă cei mici pot pleca de acolo cu o nouă specializare. Pentru că dacă sunt atenți la toate informațiile de pe plăcuțe, ulterior pot oferi răspuns la câteva intrebari. Dacă știu răspunsurile pleacă de acolo cu o isnigna și o diplomă de paleontolog.

Acum imaginați-vă următorul scenariu.

Sunteți în pădure, peste tot vedeți dinozauri și din când în când în liniștea pădurii, auziți sunetele scoase de dinozauri. Plus sunetele unui vulcan ce erupe . Pentru că  in parc găsiți și un vulcan, ce imită femomenul de erupție. Foarte mișto ideea.

Chiar simțiți că va întoarceți cu 150 de milioane de ani înapoi.

Dino Park

Gășiți și un cinema 9D în clădirea principala la etaj. Foarte bine gândită toată ideea parcului.

Acum după ce terminați de văzut toți dinozaurii, și ați cumpărat toate souvenirurile, undeva în partea dreapta gășiți un restaurant și o terasă.

Poate că nu este relevant, dar mie mi-a plăcut foarte mult ideea. Terase este mișto. In aer liber, vă bucurați de liniștea din pădure și de aerul răcoros.

Restaurantul are în partea din spate pereți de sticlă. Oferă un view drăguț tare asupra copacilor.

Dino Park

Când ieșiți din parc, ar fi mare păcat să nu vizitați și cetatea ce este puțin mai sus. Mă gândesc să revin cu o postare legat și de această cetate. Mie mi se pare un loc tare fain. Pentru mai multe locuri faine din Romania click aici.

Dacă aveți întrebări va rog lăsăți-le în comentarii  și am să răspund la ele. Iar daca ajungeti la Dino Park Rasnov, abia astept sa imi povestiti.

Până dată viitoare.

Zâmbiți mult.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top