A man’s shirt on a woman is like a flag on a conquered fortress

Hello babes,

O postare despre un proiect minunat, la care am colaborat cu o echipa minunata. Am dorit sa va prezint rezultatul in luna femeii, parea momentul perfect, insa momentul perfect este acum…nici o ocazie speciala. Noi ca femei, uitam cateodata sa ne mai apreciem singure. Asteptam confirmari din jur, asteptam dovezi in momente speciale. Fiecare zi insa este un moment special, in fiecare zi meritam sa fim apreciate, iar aceasta apreciere trebuie sa vina in primul rand de la noi insine. Suntem toate minunate, toate unice, si ca sa nu uitam asta, trebuie sa ne iubim noi pe noi in fiecare zi. Fiecare om are in viata momente dificile, momente in care grijile si problemele ne fac sa uitam sa mai fim fericiti, si poate din cand in cand ceva trebuie sa ne aminteasca sa iesim din zona aceasta. Iubiti, lasati-va iubite si bucurati-va de viata, iar lucruri minunate se vor intampla.

Pentru acest proiect am avut placerea sa colaborez cu Oana Vedinas, si cred ca rezultatul profesionalismului ei este evident in calitatea pozelor ce le-am facut. Desi a fost o sedinta foto indrazneata, ceva ce m-a scos din zona mea de confort, Oana m-a ajutat sa ma relaxez, sa trec peste emotii si sa ma bucur de aceasta experienta frumoasa. Este un om cu o atentie deosebita la detalii, stie tot ce trebuie facut ca o poza sa iasa perfecta si naturala…pozitia mainii, lumina, cadrul, tot.

De asemenea am avut deosebita placere sa colaborez cu Artisans d’Amour. In caz ca nu va este cunoscut numele, Artisans d’Amour este un concept store creat pentru femei puternice si independente, femei care stiu ce vreau si nu se tem sa ia ceea ce isi doresc. Este o lume a lenjeriei senzuale si a accesoriilor statment, o lume in care brandurile de lux sunt la dispozitia fiecaruia dintre noi.

Iar locatia…Venue. Nici nu se putea un loc mai potrivit care sa aduca impreuna toate elementele. Locatie inspirata din nostalgia balurilor de alta data; vremuri in care totul era mai simplu, intr-o lume mai naturala, mai romantica in care ne puteam concentra la oamenii de langa noi.

Si ca de obicei…don’t forget to smile 🙂

Love,

M.

Photot Credit: Oana Vedinas

Outfits: Artisans d’Amour

Make up: Make up by Uca

Venue 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top