Stăm acasă.Comandăm online

Hey babes,

Sper că toată lumea este bine. Sănătoși și cu bună dispoziție, pentru că astăzi vreau să vă duc într-o călătorie olfactivă. Și nu oriunde ci în universul Douglas.

Parfumurile  sunt pentru mine cea mai mare încântare a mirosului. Iar recent am descoperit un parfum adus ca tribut îndrăznelii feminine.

Da! Vorbesc despre L’Interdit . O odă adusă femeilor de Givenchy.

Știti ce face parfumul acesta să fie atât de special? Este combinația de floare de portocal, iasomie, tuberoză, vetiver și patchouli.

Alăturare de miresme ce ne poartă la marginea interzisului. Floarea de portocal vine cu  prospețime,  dulceață și lumină. Iasomia își aduce  parfumul sau irezistibil. Vetiver aduce finețea. Patchouli își presară vraja de dragoste, iar  tuberoza vine cu opulenta sa carnală.

Povestea ce se creează în jurul parfumului cucerește imaginația singură. O feminitate luminoasă care se lasă sedusă de obscuritate. Este că  o invitație la sfidarea convențiilor. Și totodată o provocare la îmbrățișarea propriei unicitati.

Și pentru că această călătorie olfactivă să dureze la nesfârșit, în fiecare seară aleg să îmi bucur pielea cu loțiunea de corp cu efect hidratant.

Această călătorie în doi pași o găsiți în setul Givenchy care vă va  îmbrăca pielea în exaltare.

Și pentru că Douglas are grijă de noi, putem să ne bucurăm de această magie din siguranță casei noastre. Iar că totul că fie perfect, în acesata perioada au scăzut valoarea coșului pentru transport gratuit la 150 de lei. Shopping-ul online nu a fost nici când mai ușor.

Abia aștept să îmi spuneți dacă am avut drepate după ce îl încercați.

Însă până dată viitoare…

… nu uitați să zambiti !

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top