Fac sport pentru că…

Hey babes, 

Astăzi vorbim despre sport, nu cel de performanță, ci despre mișcarea fizică ce o putem practica fiecare din noi, chiar si acasa.

În general pentru orice ne dorim să facem, avem nevoie de un singur motiv. Fie că este o scuză, sau o dorința.

Însă pentru lucrurile benefice ce le putem face în  viața noastră, cu cât mai multă motivație putem găsi, cu atât mai bine.

Am să va zic motivele pentru care aleg eu să fac mișcare. 

În primul rând viața este grea, și trebuie să fim puternici.

Iar sportul ne întărește fizic și psihic. Ne ajută să ne pregatim pentru greutățile ce urmează să le înfruntăm în viitor. 

Sportul ne disciplinează și ne ajută să ne depășim limitele. Ne ajută să ne descoperim pe noi.

Să ne vedem cu alți ochii,și să fim mândrii de noi. 

Totodată sportul ne da o stare de bine instant. Eu va provoc că atunci când aveți o zi proastă, să faceți un scurt atrenament, să ieșiți la jogging sau la o plimbare cu bicicleta.

Va promit că starea de spirit se va schimba în bine. 

Nu în ultimul rând, corpul se transformă. Începe să se simtă și să arate mai bine. Pentru că la fel ca la orice activitate ce este practicată cu regularitate și dedicare, rezultatele nu se pot ascunde. 

Nimeni nu va poate motiva să faceți o schimbare. Motivația în general nu durează. Însă dacă veți reuși să va stabiliți un scop, va veți motiva singuri zilnic să mergeți în direcția lui. 

Există o mare diversitate de sporturi ce le puteți practica, trebuie doar să găsiți ce vi se potrivește și lucrurile vor deveni mult mai simple apoi. 

Atât pengru azi, iar până data viitoare…

….nu uitați să zambiti!

Love, 

M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top