For some people fashion week lasts all year

Hello babes,

Timisoara Fashion Week is around the corner, asa ca haideti sa vedem ce ne asteapta acolo.

Editia aceasta se anunta a fi cea mai frumoasa si spectaculoasa de pana acum. Echipa din spatele acestui proiect minunat, a organizat totul ca la carte si ar fi mare pacat sa ratati aceast eveniment, fie ca sunteti pasionati de moda sau nu. Pentru  ca  Timisoara Fashion Week in afara de a promova moda, doreste sa prezinte publicului alternative de a se relaxa si de a petrece timpul liber. Cum poate stiti deja tema evenimentului este intitulata simbolic: Aeroport, fiind desprinsa din agitatia citadina a aeroporturilor.

Pornind de la aceasta tema deschiderea evenimentului va fi cu avioane, parasutisti si tot tacamul; bineinteles daca vremea va tine cu noi, si va permite acest proiect indraznet, si cred eu nemaintalnit pana acum la un alt eveniment similar. In aceasta idee cei de la Go Jump sunt unii din invitatii si partenerii acestui eveniment.

“Sa vedem cum putem petrece timp frumos chiar si la inaltime”- Rodica Costea

Locatia va fi din nou Galla, deoarece lumea ce a particpat la TFW editia a doua, a fost deosebit de incantata de acesta loc.

Ce este special la Timisoara Fashion Week? Faptul ca la acest eveniment vor fi prezenti atat designeri cunoscuti cat si designeri mai putin cunoscuti. Dorinta organizatorilor este de a prezenta publicului si de a promova si designerii autohtoni ce inca nu ii cunoastem, dar poate ar trebui.

Vor fi prezente 60 de modele, fata de 40 cate au urcat pe scena editiei precedente. Ne vom putea bucura de prezenta unor modele internationale, si ii vom putea aplauda pe fotbalistii de la Poli ce vor defila pe scena, in colectiile destinate domnilor.

De asemenea la eveniment vor fi prezenti si desingeri internatiolanli, nu pentru a prezenta colectii, ci in ideea ca ei sa vada ce se intampla in moda romaneasca, dupa cum a afirmat doamna Rodica Costea.

Trecem rapid in revista si partenerii evenimentului intr-o ordine usor aleatorie si cu speranta de a nu omite pe nimeni: Cupio, Kiss FM, Vitam !n aqua, Benvenuti, Leonidas(cea mai delicioasa ciocolata belgiana), Pej Travel, Cofetaria Andalusia, Hair Studio by Jabri Elena, DolceMag, Rayna Decor, School of Beauty by Anca Molnar, Photo Bus, Musetti Romania, Iqos, Dental Experts-Clinica Dentara prof. Dr. Bratu, Vinuri Republica Molova, Zmudy.

Cea de-a doua editie TFW a avut invitati speciali pe Catalin Botezatu si Raluca Badulescu.  Si la aceasta editie vor participa persoane foarte cunoscute. Iulia Albu ca invitat de onoare, Cosmina Pasarin  care va fi MC-ul evenimentului, Laura Longauerova –nimeni alta decat miss Europa, Iuliana Doroftei si Silvia Oana Popescu-pe care cu siguranta le stiti de la Bravo ai Stil.

Cine o sa isi prezinte colectiile in cele doua zile din cadrul evenimentuli?

Ionut Piscureanu, Anca Costil, Cosette, Casa Marcu, Nedelcu Marian, Nicoleta Negura, Dorotheea Ozsvar, Alina Moza, Cozacone, Tudor-Personal Tailor, Felix Ramiro, and the list goes on.

Si ca orice eveniment monden totul se va termina cu un afterparty, dar mai multe detalii veti primi intr-o postare ulterioara, dupa eveniment.

Pentru restul de surprize va trebui sa asteptam…asa ca este momentul sa va pergatiti tinutele si ne vedem acolo.

P.S. Pozele sunt de la editia precedent. Special thanks Rodica Costea pentru ca mi le-a pus la dispozitie pentru a le imparti cu voi.

Pana in 14 mai keep on smiling.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top