Machiajul la volan vs. siguranța la volan

Machiajul la volan vs. siguranța la volan

Bună dragilor,

Sper că va găsesc cu bine.

Am pregătit pentru voi un subiect diferit. Astăzi mă gândeam să vorbim despre siguranță la volan. Femei fiind de multe ori suntem tentate să salvăm timp dimineață. Și recurgem la machiajul la volan. Ceea ce nu este complet greșit.Asta dacă respectăm câteva măsuri importante de siguranță.

Machiajul la volan vs. siguranța la volan

Când putem să ne machiem în mașină?

În primul rând, machiajul se face doar cu mașina oprită și trasă pe dreapta. Niciodată nu ne machiem la semafor sau când stăm în ambuteiaje.

Atenția noastră va fii doar în oglindă in acele momente. Și astfel devenim un pericol pentru ceilalți participanti la trafic, dacă nu staționăm într-un loc sigur.

Machiajul la volan: Siguranța la staționare

Dar unde să ne oprim în siguranță pentru a ne machia? Doar în locuri unde staționarea este permisă. Nu vrem să ne trezim cu o amendă.

De asemena închiderea usilor centalizat  ar trebui să fie o prioritate. Nu vrem să ne trezim cu un necunoscut în mașină cu noi.

Repet această operațiune trebuie să fie făcută în siguranta. Atât siguranță noastră cât și a celor din jur. În momentul când atenția noastră se concentrează în oglindă pe machiaj, pierdem din vedere ce se întâmplă în jurul nostru.

Machiajul la volan: Unde depozităm produsele?

Atenție trebuie să acordăm și la produsele ce le luăm cu noi. Dar mai ales la locul unde le depozităm apoi. Cutiile de depozitare și transport pentru produse cosmetice reprezintă o soluție excelență. În felul acesta știți exact de unde sa luați produsele ziua următoare. Poate fi depozitată cu ușurință în mașină. Șervețele antibacterien sau de îndepărtare a machiajului sunt utile in orice situație, dar mai ales să evitați să pătați mașina cu produsele ce le folosiți. Mai aveți ceva de făcut acum.Luați într-un mic portfard câteva produse. Acele de care știți că veți avea nevoie să vă puteti reîmprospăta machiajul pe parcursul zilei.

Ce păstrăm în geantă?

Machiajul la volan vs. siguranța la volan

Bineînțeles o femeie de business nu are la ea doar produse de machiaj. Așadar ce mai este esnential să avem în poșetă?

Telefonul. Nu mai zic nimic, pentru că toți știm cât de indispensabil a devenit.

Accesoriile telefonului. Căștile: când nu aveți telefonul conectat la mașină, devin foarte utile. Puteți oricând să ascultați un e-book sau un podcast educativ.

Încărcătorul telefonului. Poate si o baterie externă.

Agenda: electronicasau clasică. Fiecare știe ce i se potrivește mai bine.

Un pix.

Și desigut portofelul: suportul ideal pentru carduri și toate actele necesare.

Și desigur nu uitați niciodată acasă cel mai important accesoriu.

Zâmbetul vostru.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top