Carpathian Moss

Hey babes,

Sper ca 2020, acest necunoscut enigmatic, ce asteapta doar sa fie cucerit, sa va devina un prieten fidel in realizarea tuturor dorintelor.

Fiind inceput de an, consider ca este momentul perfect sa adaugam pe lista noastra de rezolutii si respectul fata de natura.

Si cel mai usor este sa aruncam o privire spre Carpathian Moss, un brand autentic, inspirat din dragostea pentru padurile muntiilor Carpati si dorinta de a creea un viitor “verde”, sustenabil.

Cu siguranta ati inceput sa vedeti tot mai multe decoratiuni cu licheni si muschi. Designul interior capatand astfel culoare si viata.

Asadar cu ce va asteapta Carpathian Moss? Cu proiecte personalizate realizate din muschi, licheni si plante stabilizate. Mai exact: gradini verticale din plante stabilizate, pereti verzi din muschi si licheni stabilizati, decoratuni din muschi, licheni si frunze stabilizate, arbori stabilizati si flori stabilizate.

Gradina verticala din muschi si  plante stabilizate.

Candelabru decorat Carpathian Moss.

Carpathian Moss exista in Timisoara din martie 2018, iar prima lucrare facuta a fost la Centrul Oftalmologic Dr. Munteanu. De atunci insa muschii, lichenii si plantele stabilizate CM ajung in Cluj, Bucuresti si oriunde exista oameni ce isi doresc sa lase natura sa intre in spatiile in care traiesc.

Nu doar rezultatul final este fascinant si eco-friendly, metoda de recoltare a muschiilor este de asemenea una ce respecta mediul. Acestia cresc in mod natural in Nordul Europei, si sunt culesi manual de catre producatorii locali, astfel incat echilibrul ecosistemului din care fac parte sa nu fie afectat.

Un lucru foarte interesant in ceea ce priveste muschii si lichenii este ca au proprietati excelente de absorbtie acustica. Iar reducerea reverberantei sonoare a fost intotdeauna o provocare pentru designerii de interior si arhitecti. Iar acuma natura vine in ajutorul lor in acest mod inedit.

Totodata imbunatatesc calitatea aerului, actionand ca un indicator natural de umiditate. Cand umiditatea scade prea mult, acestia se usuca, iar cand revine  la un procent normal acestia isi recapata aspectul moale.

Si sa va mai spun ca nu necesita ingrijire speciala? Nu este necesar sa ii udati, nu trebuie expusi la lumina, nu este necesar nici macar sa ii taiati pentru a le mentine forma. Si vorbind de forma, sa stiti ca isi pastreaza forma, textura si culoarea ani la rand. Trebuie doar sa le asigurati o buna calitate a aerului.

Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste plantele stabilizate, nu au nevoie de apa sau lumina, si isi pastreaza aspectul natural cativa ani. Cum este posibil asa ceva? Prin inlocuirea sevei cu un stabilizator, proces ce ajuta la mentinerea frumusetii naturale a plantelor vreme indelungata.

“Allow nature’s peace to flow into you as sunshine flows intro trees” -John Muir

Plantele stabilizate ofera armonie oricarui spatiu.

Vreti ca sedintele sa fie mai creative? Atunci o gradina verticala din muschi este solutia ideala.

“The clearest way into the Universe is through a forest wilderness” -John MuirDecoratiunile CMoss ofera caldura unui spatiu si creaza o atmosfera relaxanta.

Din cand in cand, luati o mica pauza, nu vorbiti, doar priviti si admirati frumusetea.Niciodata nu ne putem satura de Natura.Tablouri din muschi si licheni

Cand cineva apuca de un singur lucru din natura, descopera ca acesta este atasat de intreaga lume.” -John MuirParteneriatul Carpathian Moss si Kenosis Design are in spate o relatie de prietenie si vizune comuna asupra viitorului.

Frumusetea naturii se gaseste in detalii.

Pana data viitoare, va rog sa va bucurati de tot.

Si nu uitati sa zambiti, este molipsitor 🙂

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top