Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

Trench-ul este fără doar și poate una din pisele esențiale din garderoba noastră.Este o haina clasică, longevivă și comodă.

Și mai ales acum când începem să privim cu drag către toamnă, ne dăm seama că trench-ul va fii prietenul nedespartit ce ne va fii alături atât în zilele ploaioase cât și în cele răcoroase. Va fii piesa ce ne va ajuta să complectăm ținutele elegante la birou și ne va ajuta să ne simțit chic în plimbările  liniștite  din după-amiezile călduțe.
Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

Bejul și kakiul se potrivesc cu majoritatea clorilor și imprimeurilor. De asemenea se găsesc modele din diferite materiale și lungimi. Fiecare își poate alege varianta perfectă siluetei și stilului său. Bonprix este unul din site-urile ce oferă modele minunate de trench-uri la prețuri accesibile.

Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

Investiția într-un trench este în realitate o alegere bună. Este o piesă ce în afară de faptul că nu se va demoda, și o veți putea purta ani de-a lungul, este o piesă ce o puteți purta atât toamna cât și primăvară. Se poate purta atât în timpul zilei, cât și la ieșiri seara.

Trench-ul meu il gasiti aici. Plus întreagă gamă de culori.

Iar unul din secretele acestei piese este că atunci când este ales bine, ne face să părem înalte, fără efort.

La capitolul  accesorii, tot ce ai nevoie la acest look este de o pereche de ochelari de soare și o geantă maxi !

Trench Bonprix


Trench-ul: piesa perfectă pentru tine

2 Responses

  1. Ce frumos si inspirat este acest articol despre trench-ul, piesa indispensabila din garderoba noastra! Pe langa faptul ca este un element clasic si durabil, este si extrem de versatil, putand completa atat tinutele elegante de birou, cat si cele relaxate din timpul liber. Ma bucur ca acum ma puteam bucura de farmecul toamnei alaturi de acest item must-have. Cu atat de multe optiuni de culori, materiale si lungimi, fara doar si poate fiecare dintre noi va putea gasi trench-ul potrivit pentru stilul sau. Si daca tot vorbim de options, trebuie neaparat sa va recomand site-ul Bonprix, unde am descoperit modele minunate de trench-uri la preturi super accesibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top