Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Bună dragilor,Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Gradele din termometru ne fac să credem că vara va mai sta o perioadă cu noi. Totuși diferențele de temperatură din timul zilei sunt destul de mari. Iar noi trebuie să ne adaptăm. Diminețile și serile sunt răcoroase, iar amiaza zilei a rămas la fel de caldă.

Așadar trebuie să ne compunem ținute care să ne țina de cald dimineața și seara. Totodată să ne ajute să ne răcorim ziua.

Iar asta nu este o treaba atât de complicată pe cât pare. Nu este necesar să ne schimbăm garderoba, și nici să renunțăm la piesele preferate de vară.

Toți suntem ocupați cu multe treburi de bifat în agendă. De aceea cel mai ușor este să ne facem un stil al nostru. Să fim sinceri și obiectivi cu ceea ce ne avantajează și ce nu ni se potrivește.

În felul acesta este mult mai ușor să ne alegem ținutele. Putem crea ținute ce apoi le putem purta prin rotație. Putem să le numim look-uri cheie. Ținute în care să ne simțim confortabil, ce se pot compune repede, fără să stăm prea mult pe gânduri.

Așadar cum facem un upgrade la garderoba de vara, astfel încât tranziția la toamna să fie mai ușoară?Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Depozităm articolele vestimentare de vară

Punem deoparte articolele vestimentare de vară. Costumele de baie, rochiile de plajă, maieruri, etc. Dar putem păstra câteva articole preferate. Articole ce se pot adaptate unei ținute de toamnă. Putem vorbi despre o rochiță ce o adorăm. Sau despre o pereche de pantaloni, sau de ce nu o cămașă frumoasă de in.Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Inventarul articolelor de toamna ce deja le avem

Scoatem de la “naftalină” piesele vestimentare de toamnă din sezonul trecut. De-a lungul timpului anumite haine pot suferi deteriorări.

Dacă nu pot fi reparate, renunțați la ele. O haina ruptă, pătată, decolorată, ar trebuie să nu mai ocupe un loc în șifonierul nostru.

De asemenea renunțați cu această ocazie la articole ce nu le mai purtați. Dacă aveți ceva ce nu ați mai îmbrăcat de multă vreme, poate a venit timpul să acceptați că acel articol nu va mai fi purtat. Donați-l, puneți-l spre vânzare, aruncati-l, doar nu îi mai periteti să ocupe spațiu inutil.

Atenție la materiale

Dacă este necesar să achiziționați noi articole, acordați atenție la materiale.

Vedeți de ce piese aveți nevoie și în funcție de aceasta alegeți materialele potrivite. Piesele destinate acestui anotimp capricios, cel mai recomandă este să le alegeți în materiale naturale. Astfel acestea au capacitatea de a ne asigura confortul termic optim.Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Atenție la încălțăminteTranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

Încălțămintea este unul din cele mai importante accesorii. Alegeți cu atenție. Este de preferat să aveți mai puține perechi, dar acestea să fie de  calitate. Întotdeauna ar trebui să alegeți calitatea, în detrimentul cantității. Cel mai util este să achiziționați o pereche de încălțări ce să se potrivească la diverse ținute.

Tranziția de la garderoba de vară la cea de toamnă

În video de mai jos, regăsiți toate aceste idei.

O toamna minunată, și o tranziție ușoară vă doresc.

Love,

M.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top