Topman- ‘Suit Your Self’

Hello happy people,

De data aceasta v-am pregatit ceva special, un blog post, destinat mai mult domnilor decat doamnelor.Insa sper sa placa la modul general si mai ales sper sa il gasiti util si sa va inspire.

Pe Emanuel Iuhas, l-am cunoscut in urma cu cativa ani la un eveniment destinat modei. La vremea respectiva lucra pe partea de PR, in cadrul altui grup din domeniul retail.

Insa in prezent se ocupa de magazinul TopShop Topman din Bucuresti. Desi am fost invitata la deschiderea magazinului, distanta Timisoara-Bucuresti este cateodata prea complicat pentru a fii parcursa.

Cu toate acestea, cand mi-a trimis comunicatul de presa despre noua campanie globala Primavra-Vara2019 Topman, am decis sa fac  o bucurie cititorilor mei de gen masculin.

Topman este un lider de baza in fashion, cu o abordare energica si cu o dorinta de a produce moda masculina cu adevarat inspirationala.

Muzicianul Sam Fender, este imaginea noi campanii “Suit your self”, lansata pe data de 25 Aprilie 2019.Muzicianul intruchipeaza esenta si personalitatea clientilor Topman, prin maniera originala  si abordarea fresh a stilului smart.

Noua campanie ofera directii noi de look-uri, in care costumele nu mai sunt doar pentru ocazii formale. Indiferent de context, acestea trebuie sa aiba un loc in garderoba oricarui barbat.

 

« Suntem incantati ca avem oportunitatea de a colabora cu Sam intr-un moment atat de important al carierei sale.Personalitatea sa abordabila si perspicace, impreuna cu talentul sau incredibil de compozitor si interpret, l-au facut o alegere ideala pentru aceasta campanie. Sam este o prezenta deschisa, si aduce o voce puternica si o atitudine fresh campaniei, care stim ca va relationa cu clientii nostri Topman » –  a declarat Mitch Hughes, directorul de achizitii si design a Topman. 

Sam Fender poartă costume Slim Fit, Skinny Fit și Tailored Fit, si toate stilurile vor fi disponibile in magazinul Topshop Topman din Bucuresti Mall Vitan.

Imi permit sa ma hazardez si sa afirm ca este o campanie foarte reusita, iar cei responsabili pentru aceasta sunt :

 Stilist: Tony Cook

Grooming: Jody Taylor

Forograf: Buzz White.

Video campanie: https://youtu.be/qXVDE-on1oY 

Felicitari Emanuel pentru toata activitatea de pana acuma, mult success in toate proiectele din viitor, si sunt sigura ca in tot ceea ce vei alege sa te implicit va fi un succes.

Pana data viitoare…don’t forget to smile. 

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top