The beauty of you is how you wear who you are

Hello babes,

Deja va este cunoscut numele  Lightning Bridesmaids, pentru ca v-am mai povestit despre rochiile minunate ce le puteti gasi acolo. Ce nu v-am zis este ca echipa este foarte activa si participa la toate evenimentele. Asadar duminica trecuta  daca ati avut drum prin centrul orasului, ati putut remarca fetele in tinute Lightning Bridesmaids, la Festivalul Artelor Timisoarene.

Ca o mica paranteza, Festivalul Artelor Timisorene este un eveniment organizat de Primarie pentru a scoate in evidenta talentul si creativitatea institutiilor culturale si artistice, a artistilor locali si a ONG-urilor.

Astfel cu acest prilej a avut loc prezentarea primei colectii de rochii Lightning pentru domnisoare de onoare. Inainte de toate  a avut loc prezentarea de moda pe scena dupa care fetele au defilat sub forma de flash mob pe strada Alba Iulia.

Culori puternice, croiuri speciale ce intruchipeaza personalitati distincte si confera fiecarei domnisoare de onoare posibilitatea de a se exprima si de a trai cele mai frumoase emotii.

O crapatura pe picior, o trena din voal sau broderie, un spate decoltat sau un corset cu pene sunt detalii ce pot pune in valoare personalitatea  fiecaruia si evidentiaza o noua perspectiva pentru rochiile domnisoarelor de onoare: mai elegante, mai sexy si mai spectaculoase.

Colectia este semnata de Roxana Codoban si are ca elemente definitorii iubirea, eleganta si rafinamentul. Puteti alege din 7 modele de rochii din materiale precum: tulle, voal, scuba si broderii.

Rochiile au complectat atmosfera de sarbatoare a orasului, iar domnisoarele imbracate in aceste rochii minunate au atras privirile trecatorilor care s-au oprit sa admire colectia.

Cu alte cuvinte Lightnings Bridesmaids a participat la Festival promovand designul vestimentar autohton dedicat domnisoarelor de onoare, intr-un mod creativ.

Va doresc un weekend minunat, si ca intotdeauna…don’t forget to smile. 🙂

Love,

M.

 

Photo Credit: Florin Gherasim

Claudiu Caraneant

“The beauty of you i show you wear whoo you are” Timothy Egart

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top