Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

Conceptul de Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple este deja foarte cunoscut. Însă momentan nu are un echivalent în limba română.

Romanticizarea vieții înseamnă să învățăm să ne simțim  bine cu noi înșine. Să fim noi personajul principal al vieții noastre.

Acest nou mod de a privi viața, ne ajută pentru că oferă o altă perspectiva asupra unor lucruri ce altfel ar părea banale.

Chiar și o ieșire în oraș, poate deveni o experiență deosebită în acest fel. Doar alegând niște haine care să ne facă să ne simțim deosebit.

Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

Sacou Bonprix

Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

4 idei pentru a începe

1.Crează-ți o rutine după care să îți începi diminețile

Este momentul ideal când să începem cu o atitudine proaspătă. Treuie doar să găsești ce funcționează pentru tine. Poți să îți creezei un playlist care să te bine dispună și să îți dea energie. Sau să îți bei cafeaua de dimineață  în tihna. Pot fi doar niște clipe în care să citești câteva pagini din cartea preferată.

2.Bucură-te de natură

Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

Să începem să ne bucurăm de natură. Este peste tot în jurul nostru. O scurtă plimbare după orele de lucru, poate deveni o experiență magică. Razele soarelui, ce ne încălzește, ciripitul păsărilor. Tot ce trebuie să facem este să fim prezenți în acele clipe. Să ne bucurăm de ele și să observăm lumea înconjurătoare.

3.Alege o ținută care să te bucure.

Nu este nevoie să așteptăm o ocazie specială pentru a ne aranja.

Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

Felul în care ne simțim în hainele ce le purtăm ne poate crea o stare de confort sau disconfort. O ținută care să ne facă să ne simțim bine, ne va crește starea de bine general. Așadar cum ziceam mai sus o plimbare și o ținută chic. Pentru mine de exemplu sacourile  sunt o piesă esențială și mă fac mereu să mă simt specială. De aceea mereu le aleg. Am o întreagă colecție, în diverse culori. Combinația alb -negreu m-a făcut să mă simt chic și elegantă. Dar puteți opta pentru o culoare plină de viață: click aici. Sau o nuanță pastel, click  aici. Și nici nu trebuie să investiți sume exorbitante pentru a va simți așa. Toate sacourile sunt de la Bonprix.

4.Fiți ambițioase

Romanticize your life sau cum să te bucuri de lucrurile simple

Sacou Bonprix

Nu este nimic în neregulă să fim ambițioși în viață. Înseamnă să avem visuri (aspirații)și să acționăm pentru a le realiza. Este ceva ce na dă energie. Este ceea ce ne ajută să facem schimbările necesare îndeplinirii lor. Poate fii calea prin care învățăm lucruri noi.

Așadar, de ce este important să începem să ne romantizam viața?

Ei bine, deoarece ne rupem de vechile moduri în care abordăm lucrurile. Creem rutine noi, în care chiar și băutul cafelei dimineață poate deveni un moment de bucurie deplină.

În care o ținută chic, ne poate schimbă starea de spirit. Desigut toate suntem diferite așa că la Bonprix exista suficiente variante care să fie pe placul oricărui stil.

Orice mică schimbare, poate avea efecte mari pe termen lung.

Sunt cuioasa voi ce faceți în această direcție? Care sunt lucrurile mărunte de zi cu zi ce va fac viață mai frumoasă?

 

Până data viitoare.

Bucurați-vă de tot 🙂

 

Love,

M.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top