Parului tau ii place …

shiny-hair

Parului tau ii place …

… sa fie periat zilnic, inainte de culcare, cel putin 5 minute in diverse directii. Astfel va devenii des, stralucitor si elastic.

… sa fie tuns de o coafeza buna, deoarece o coafura adecvata imprima capului, figurii o anumita personalitate.

… sa fie tuns regulat. Ideal ar fi ca parul sa fie tuns, cel putin la varfuri, o data la 3 luni, si in pofida a ceea ce crezi, vei avea un par lung mult mai repede.

… sa utilizezi o mască adaptata tipului tau de par la fiecare doua saptamani pentru ca acesta să fie stralucitor şi plin de viata.

… sa folosesti o perie cu dinti de lemn sau cu par natural, in detrimentul periilor de par confectionate din plastic, deoarece acestea rup şi agata parul. Periile cu cei mai multi peri naturali pe centimetru patrat produc cel mai frumos luciu.

… să se usuce natural cat de des posibil si sa eviti sa il supui unor temperaturi crescute.

… sa il perii inainte sa il speli. Astfel, spalarea cu sampon nu va mai cauza incalcirea parului.

… sa il lasi liber pe spate atunci cand este ud; astfel, se usuca mai repede.De altfel este recomadat sa eviti sa iti perii parul sau sa il prinzi in coada de cal cand este ud, deoarece acesta este foarte fragil. Ar trebui uscat bine cu prosopul inainte de a incerca sa il descurcam.

… cand este stralucitor. Pentru un plus de stralucire, dupa ce ti-ai spalat parul cu sampon, toarna in apa de clatire putin otet.

O seara minunata sa aveti!

Foto: wisegeek.com

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top