Opera Fashion Fair 2018

Hello babes,

Dupa cum bine stiti in 24 Iunie a fost evenimentul caritabil OFF-Opera Fashion Fair aflat la cea de-a patra editie. De ce zic dupa cum bine stiti? Pentru ca atat eu cat si restul de fete, bloggeritele oficiale OFF, am incercat sa promovam acest eveniment deosebit. Desi pe retelele de socializare am fost mai mut decat activa in privinta OFF, articolul pe blog nu a mai ajuns…pana astazi desigur. Cu toate ca ne aflam la o distanta fata de evenimentul propriu zis, cred ca merita sa ne reamintim ce inseama si ce presupune Opera Fashion Fair, pentru ca de ce nu la urmatoare editie sa ne adunam in numar cat mai mare.

 

Ce este OFF Fashion Fair? Este un eveniment caritabil, organizat de Rotaract Club Timisoara Opera, in colaborare cu Rotaract Timisoara CosmopolitanRotaract Club Timisoara  Ripensis si Rotaract Club Timisoara. Fondurile stranse au fost directionate catre VivArt – Centrul de Artterapie si Psihologiedin Timisoara, care este o asociatie non-profit ce ofera servicii de art-terapie si psihologie, activitati educativ-creative şi activităţi de formare profesională destinate dezvoltării bio-psiho-sociale pentru copii, adolescenti si adulti cu diverse dificultati.

Evenimentul desi organizat cu un scop caritabil, a fost totusi unul fashion, si a avut ca dress code  “La vie en rose”. Si fix cand am inceput sa ma gandesc ca orice fata normala…”Oare ce sa port?”, a  venit invitatia de la Kapa Center, sa fiu una dintre ambasadoarele lor la acest eveniment. Mi- a luat aproximativ doua secunde sa zic DA! Asa ca inainte de event, am avut o zi de shopping la Kapa Center, unde m- a insotit draguta de Andra Costa, care mi-a facut poze asa ca am ocazia sa va arat cate ceva din ce am incercat. Overall uitandu-ma la poze rochia ce mi se potrivea ca stil este desigur cea alba cu buline, dar am indrazit sa ies din zona de confort si sa aleg altceva. M-am simtit super bine in rochia cu stelute, si experienta in magazinele din Kapa a fost excelenta, toata lumea a fost draguta. Eu fiind destul de indecisa in ultima vreme,  lumea a avut rabdare cu mine astfel incat alegerea finala a fost cea in care m-am simtit perfect.

Si acum ajungem in sfarsit la Anturaj, locatia din aceest an a  evenimentului. Am avut deosebita pacere sa stau cu restul de fete, la masa blogerilor de unde am avut o vedere excelenta asupra prezentarilor, si de unde am avut toate conditiile sa facem live-uri, story-uri si sute de poze, ce deja le-ati vazut cu siguranta pe feedurile noastre.

Moderatorul evenimentului a fost Cornel Crisan- super cool and funny guy, si a facut o atmosfera excelenta.

Care a fost programul ?

Ce a presupus targul OFF?  Targ de moda cu expozitie și vanzare. Pe cine am gasit acolo? Paula Dunia (Tricoul Inteligent Dunia), Elena Stanciu,  Alina Moza, Anileda,  N’art , ArtizAna,  Cufir Maistor, Artisans d’Amour,La Doua Bufnite , Petro Vaselo Winery , Baloane cu haz.

 

Si acum prezentarile:

Wonderland by Lavinia Ilies

Piera Lingerie

Ionela Luncanu

Andreea Plesa

Ganza

Artisans D’Amour

 

Atelier Narcisa

Louis Purple

Roxi’s Fine Cut

Alina Moza

Si desigur muica asigurata de Calin LupuVAL BandALPHA TeamFabricio „El Latino”

Iar acestea fiind zise, inchei cea mai lunga postare de pana acum si va doresc in continuare o saptamana deosebita.

Love,

M.

Photo credit: Pozele oficiale OFF- Marchevca Bogdan; Florin Danilet; Honey Lens Photography ; Daraban Ciprian

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top