Măștile negre: noul trend în materie de protecție

Măștile negre: noul trend în materie de protecție

Bună dragilor,

De-a lungul anului trecut, măștile de protecție au atins și pasionații de modă. Astfel masca medicală concepută pentru a proteja împotriva virușilor, a dobândit instantaneu un statut fashion. Influencerii și vedetele au demonstrat că moda se poate adapta armonios la circumstanțe.

Au apărut diverse modele de măști de protecție: măști cu model, cu franjuri, împodobite cu dantele și mătase.

Mastile negre:noul trend in materie de protectie

Lightning Shop

Mastile negre

Însă cea mai atrăgătoare mască nu a fost deloc infumusetata. A fost simplă și destul de ieftină. O mască chirurgicală neagră.

Ca o rudă mai elegantă, a clasicelor măști chirurgicale albastre, aceste măști negre au fost văzute pe toată  lumea. De la Justin Bieber, Hailey Berry, Kaia Gerber si Kanye.

Inclusiv la săptămâna modei, toate fashionistele au avut ca accesoriu pricipal o masca neagră.

Se potrivesc cu aproape orice ținută pe care o purtamși oferă o acoperire excelentă pentru nas și gură.

Chiar dacă 2020 s-a sfârșit, pandemia este departe de a se fi sfârșit. Odată cu creșterea virusului în multe părți  ale lumii, purtarea unei măști de față, si distanțarea socială sunt esențiale pentru protejarea noastra și a celor din jur.

Mastile negre:noul trend in materie de protectie

Producători locali de măști

Această perioadă este prielnică susținerii antreprenorilor locali din toate domeniile. Așadar dacă ați decis să vă adaptați trendului măștilor de culoare neagră, Lightning Shop are soluția. Pe site-ul lor gășiți toate detaliile legate de siguranța măștilor ce le produc. Și mai mult găsiți aceste măști, celebre, deja.

Și fiindcă am aruncat o privire deja pe site, va zic că le găsiți si cu mici detalii. Dacă negrul simplu, nu este culoarea voastră, desigur.

De la stilul acordeon, la o formă tradițională, există atât de multe opțiuni care ne vor păstra în siguranță pe noi și pe ceilalți.

Măștile negre pe podium

De acum înainte, măștile sunt o parte integrantă a vieții de zi cu zi în 2021. Designerii sunt tot mai creativi pentru a se asigura că noul esențial al siguranței umane este la modă.

Marrine Serre ne propune masca care se potrivește cu un body și purtată sub șapcă și vizor. Balanciaga un puloverul multifuncțional purtat cu blugi. Iar Rick Owens masca tip văl.

Până dată viitoare, păstrați-vă zâmbetul pe sub mască.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top