Lavinia Manga-Feminitatea la rang de arta

Bună dragilor,

Anul 2019 a fost un an al prieteniei. Am fost o norocoasă a sorții și am cunoscut oameni extraordinari. Oameni cu pasiuni, ce își practică cu drag vocația. Oameni ce vor să îmbunătățească și să înfrumusețeze viața celorlalți. O astfel de persoană este Doamna Lavinia Manga.

Ea este omul care dăruiește bucurie și frumusețe și care aduce excelență într-un domeniu competitiv, cosmetoterapia.

În cabinetul ei , cosmetica se îmbină cu aromoterapia, meloterapia, masajul cu uleiuri esențiale, tratamentele sunt personalizate, se folosesc proceduri de ultima generație și produse speciale. Sub grija ei, pielea se bucură în profunzime și este răsfățată cu una din cele mai performante proceduri de epilare definitive: epilarea nedureroasă cu laser dioda.

Însăși povestea ei de viață arată pasiunea pentru “arta frumuseții feminine”. Încă de pe vremea carierei sale didactice, ca profesor de religie la o școală de prestigiu la nivel național, nu s- a sfiit să spună că își dorește să învețe și altceva.  A avut curaj să investească în dezvoltarea personală, a urmat cursuri de beauty la București și Timișoara cu nume celebre din domeniu, iar treptat a învățat cosmetică, aromoterapie, masaj și machiaj.

“Informare continuă, cu pregătire maxima și în continuă dezvoltare, pentru a aduce satisfacții maxime în rândul clienților.”

Ea consideră că misunea sa este aceea de a duce la nivel de excelentă serviciile de estetică dorite de cei ce îi trec pragul. Păstrând aceeași dedicare ca atunci când era la catedră, îl vede pe cel de lângă ea ca pe cel căruia să îi dăruiască  tot ceea ce stie și tot ceea ce are mai bun.

Își dorește să își pună aprenta cu semnătura sa în tot ceea ce face. De aceea nu a dorit să cumpere o franciză, și a făcut o investiție într-un aparat laser dioda nou și performant.

“Nu am mașină și nu știu să conduc, dar îmi doresc să  ,,conduc ” un laser și o fac foarte bine! Credeți-ma! A fost ,,dragoste la prima vedere “,  m-am îndrăgostit iremediabil de tot ceea ce a însemnat procedura, protocol, provocare, la fiecare sedința în parte și la fiecare particularitate în mod diferit.”

La sfarsitul lunii noiembrie, a anului trecut, a aniversat un an de când ridică feminitatea la rang de artă.

Un eveniment deosebit, oferit pentru a mulțumii tuturor celor ce au fost alături de ea în acestă poveste. Pentru a își arată recunostiinta tuturor celor ce au crezut în potentialul ei, de a realiza lucruri deosebite.

“Cel mai frumos cadou, este timpul prețios pe care ți-l oferi ție.”

“Feminitatea este triumful lui Dumnezeu!”

Însă nu a fost doar un eveniment al bucuriei, a fost și un prilej de a oferi ajutor unui adolescent, învingător al unei boli crude. Ajutor ce a adus bucurie și speranță.

Relaxați-va și lăsați-va învăluite de atmosfera magică din cabinetul Laviniei Manga.

Când o veți cunoaște, veți vedea că în afară calității serviciilor, se adaugă bucurie și recunoștiinta că tot ceea ce face aduce mulțumire și frumusețe.

 

Pana data viitoare…

…un uitati sa zambiti.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top