Dare to be you

Hey babes,

Good things take time.

Dupa ce am inceput colaborarea cu Lightning Bridesmaids, Roxi mi- a propus sa particip la un proiect drag sufletului ei. O sedinta foto speciala: natura, cai si rochii diafane.

Am acceptat imediat, pentru ca mi s- a parut o idee minunata.

Insa din momentul in care am avut discutia, pana in momentul in care sedinta foto chiar s- a intamplat, a trecut aproximativ jumatate de an.

Cand vad rezultatul final al unui shooting, cei mai multi oameni nu realizeaza cata munca si cata pregatire sta in spate.

Echipa s-a  conturat usor, toti cei implicati fiind foarte entuziasmati de idee. Insa sa reusesti sa aduni atatia oameni cu programe atat de diferite intr-un loc nu este chiar asa usor cum credeti. Iar apoi mai intrevine si factorul pe care nimeni nu il poate controla : natura.

Cand toti ne-am sincronizat agendele si am reusit sa stabilim o data, a inceut un sezon ploios, ce ne-a amanat proiectul.

In discutiile ce le-am avut cu Roxana in aceasta perioada, tot timpul ii ziceam sa aiba rabdare, pentru ca atunci cand lucrurile se aseaza totul va iesi perfect.

Cand in sfarsit ne-am adunat toti si magia s- a intamplat, mi-a zis plina de bucurie: ai avut dreptate totul a iesit exact cum mi-am imaginat.

Cred ca asta se poate vedea usor in poze. Rezultatul chiar este minunat.

Ceea ce ne-am dorit sa va oferim prin aceasta munca este posibilitatea de a experimenta emotiile unei rochii Lightning.

Aceasta sedinta foto in care noi fetele suntem niste “amazoane” a dorit sa sublinieze ca puteti fii voi asa cum sunteti: puternice, feminine si increzatoare. Nu conteaza modelul unei rochii, conteaza cum va simtiti puratnd-o. Sa fiti voi insiva, unice si speciale fiecare in felul vostru.

Modele: Raici Raiana si Carina Neagu
Rochii: Lightning Bridesmaids
Foto si video: Andrei Petre si Ovidiu Rada
MUA: Alina Stanache
Hair: Luca Lavinia
Accesorii: Concept by Cristi Ardelean
Cai: Adi Fenesan si Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top