Creative Mornings- Andreea Vrabie

Hello babes,

Prima mea participare la Creative Mornings. A fost super! A vorbit Andreea Vrabie. Eu am intarziat (as usual), pentru ca a trebuit sa duc “micul print” la scoala, si am pierdut introducerea. Dar sa va zic totusi cateva cuvinte despre Creative Mornings, apoi despre Andreea

Conceptul Creative Mornings: micul dejun si niste discutii scurte tinute o data pe luna intr-o vineri dimineata.  Evenimentele sunt free of charge si sunt deschise oricui vrea sa participe, pentru ca …oricine poate fi creativ. Ce gasiti la aceste evenimente: cafea proaspata, oameni prietenosi, discutii interesante si motivante, de unde pleci cu un vibe pozitiv.

 “We believe in the power of community. We believe in giving a damn. We believe in face-to-face connections, in learning from others, in hugs and high-fives.

Eu am ajuns la intalnire pe cand Andreea povestea despre cum a luat decizia de a se intoarce inapoi in Romania, dupa 3 ani petrecuti la Londra. Despre proiectele la care a lucrat, despre temerile ce le-a avut in fiecare etapa in parte. Despre cum a luat decizia de a renunta la proiectul Creative Mornings pentru a se dedica 100% pe lucrurile la care visa.

Apoi discutia a ajuns la proiectul ei: podcastul Pe Bune. Nu il cunosteam inainte, insa din prezentarea ce a facut-o mi-a trezit interesul, si pana in momentul acesta deja am ascultat cateva din interviurile facute de ea.

Despre ce sunt aceste intreviuri si ce le face interesante? In primul rand ca a discutat cu oameni din diverse medii creative : Dan Perjovschi, Ana Morodan, Maria Popistasu, Dragos Nichifor (Grasu XXL), si multi multi altii.

Toti acesti oameni vin cu o atitudine deschisa in studioul ei, ceea ce ajuta la calitatea discutiei.

“Oamenii isi doresc sa fie ascultati.”- Andreea Vrabie

Cu ei, ea discuta despre cum arata procesul lor creativ, cu ce probleme se confrunta acestia, iar scopul final este acela de a ajuta alti oameni sa invete de pe urma acestor discutii. Dupa cum ea insusi a zis:

 “ Nimic nu ma face mai fericita decat atunci cand imi scriu oameni si imi zic ca ii ajuta.”-Andreea Vrabie

Va invit sa ii ascultati podcastul, iar cand aveti timp sa participati la Creative Mornings, dar pana atunci orice faceti…nu uitati sa zambiti 🙂

Love,

M.

Andreea Vrabie

Pe bune

Creative mornings

Creative mornings Timisoara

Ambasada

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top