Cinci zile în alb: sugestii pentru ținute de vară

Hello babes,

Astăzi vă propun cinci zile în alb. Ținute perfecte pentru vară.

Albul este suma tuturor culorilor. De aceea creează senzația de plin. De impinire. Albul dă senzația de liniște. Inocență. Speranță. Credință.

Albul inspiră curățenie. Iar când lipsește albul din viață noastră, avem senzația că stagnăm. Suntem lipsiți de imaginație. Deficitul de alb ne produce frica de a fi singuri.

Așadar îmbrăcăți alb. Bucurați-vă de strălucirea luminii.

Poate fi înțeles, fie ca „nici o culoare”, fie ca uniunea deplină a tuturor culorilor spectrului luminii.

Cinci zile în alb: sugestii pentru ținute de vară -Rochia cămașă

Este o piesă versatilă. Poate fi păstrată și în garderoba de toamnă. Avantajul ei , este acela că poate arată de fiecare datâ altfel . ȘI asta doar jucându-ne cu accesoriile. Mai multe poze și detalii găsiți aici. 

Albul se potrivește oricui, arată foarte bine atât pe plajă cât și la birou, și cel mai important poate fi înveselit foarte ușor prin adăugarea unor accente de culoare. Orice combinație veți face folosind non culori,rezultatul va avea un aer prețios, indemodabil și elegant. Întreaga postare cu această ținută o gasiti aici.

O ținută perfectă pentru zilele de relax. O pereche de jeanși, un top și un sacou. Eu am ales o pereche de stiletto metalici, dar dacă nu sunteți fane tocuri îi puteți înlocui cu o pereche de pantofi mai comozi. Întreaga tinuta aici.

Costumul clasic

Nu cred că este nevoie de nici o explicație. Varianta clasică de costum alb.

 

Toate pozele pentru aceasta tinuta le gasiti aici.

Blugii scurți, nu au rolul de a proteja și de a fi rezistrenti. Ca orice  pantalon din categoría “shorts”, rolul este de a asegura confort și de a permite fluxului de aer să circule în voie în zilele călduroase. Blugii foarte scurți mai sunt cunoscuți și sub denumirea de “Daisy Dukes”.După un personaj ficțional din “The Dukes of Hazzards” . Această poarte o pereche de astfel de pantalonași evident considerați la momentul respectiv  “too revealing”.

Până dată viitoare, zile cu soare să avem.

Nu va uitați zâmbetul acasă.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top