Careless Beauty

Hey Babes,

“Bloggers do it better”, am vazut sloganul acesata pe un tricou. Recunosc ca nu stiu exact la ce se refera, dar bloggeri cu siguranta au anumite privilegii.

In aceasta ordine de idei, recent alaturi de celelalte bloggerite am fost invitata la Sugar Room by Gabriela Pralea, la o demonstratie de excelenta oferita de creatoarele Careless Beauty

 In primul rand ce este Careless Beauty, nu? Pana la acest eveniment, nu stiam nici eu despre acest brand. Dar cum am plecat impresionata de la aceasta intalnire, am sa va povestesc in cat mai multe detalii totul.

Careless Beauty este singurul brand romanesc de cosmetice 100% naturale brevetat. Compania a fost infiintata in anul 1992 la Constanta, urmand ca in 1996 sa fie inregistrat primul brevet de inventie semnat Elena Oancea. In prezent compania detine trei brevete de inventie si desfasoara in continuare o multitudine de lucrari de cercetare stiintifica asupra extractelor vegetale.

Ei bine, Careless Beauty este o afacere de familie, in care dragostea pentru natura, si pentru puterea miraculoasa a plantelor a fost transmisa din generatie in generatie. Cele doua doamne, ce am avut placerea sa le cunosc, sunt mama si fiica, Elena si Adina Oancea. Am sa inist sa va zic cate ceva despre ele pentru ca sunt niste oameni minunati.

Elena Oancea este chimist, estetician si Fondator Careless Beauty Romania. Este pe piata cosmeticii vegetale de mai bine de 40 de ani, si cum povesteste ea insasi, de mic copil a fost fascinata de remediile pe care Natura le poate oferi. Pana in prezent a reusit sa realizeze  formule cosmetice unice, bazate exclusiv pe plante si fructe bogate in antioxidanti naturali capabili sa regenereze celulele pielii.

Fiica ei Adina Oancea a ales sa continue aceasta traditie a familiei si sa o transforme, impreuna, intr -o afacere de succes. Adina este farmacist de profesie, si isi continua studiile doctorale, in care desfasoara nenumarate studii asupra extractelor vegetale autohtone. Activitatiile sale stintifiice sunt desigur in stransa legatura cu activitatea sa anteprenoriala.

Am dorit sa va zic cateva cuvintele despre cele ce produc aceste formule, pentru a intelge ca vorbim de niste oameni pasionati si profesionisti.

Cosmeticele Careless Beauty contin produsi vegetali bogati in principii active, cu caracter antioxidant puternic pentru piele si organism. Sunt produse non-invazive pentru corp si mediul inconjurator, conservate natural prin extract de rasinoase, si nu contin substante de sinteza.

Cel mai mare avantaj al acestor produse este faptul ca extractele din plantele romanesti utilizate in compozitia lor este recunoscut rapid de catre organism.

 Personal am inceput sa foloses cateva din produsele lor. Efectele sunt vizibile dupa primele utilizari, iar utilizarea lor constanta mentine piele curata, luminoasa si hidratata.

Majoritatea produselor au un miros placut, comparabil cu mirosul ceaiului din plante. Insa anumite produse datorita lipsei produsilor de sinteza, au un miros ce va parea ciudat initial.

Insa in final pielea va avea doar de castigat: prospetime, luminozitate si hidratare.

Unde gasiti aceste produse?

Daca sunteti in Bucuresti aveti noroc, mergeti direct la cabinetul Careless Beauty.

Daca sunteti in Timisaoara trebuie doar ca sa calcati pragul Sugar Room by Gabrielea Pralea.

De sase ani la Sugar Room va puteti rasfata pielea cu produce 100% naturale, obtinute din cele mai sigure ingrediente, cu 0% substante de sinteza. Pentru ca o piele frumoasa, incepe cu o ingrijire de exceptie.

 Legat de tot ceea ce se intampla la Sugar Room, am sa revin intr-o postare viitore, dupa ce reusesc sa imi programez o sedinta de hidratare.

 Sper sa va fie util, sper sa va inspire, si sa va faceti cadou un rasfat pentru piele …fiindca tot ne aflam in sezonul cadourilor.

 Va doresc o zi minunata si un weekend pin de bucurii.

 Pana data viitoare…don’t forget to smile.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top