Cămașa albă: trei sugestii de ținute

Hello Babes,

Noi femeile veșnic ne plângem că nu avem destule haine. Așa că de ce să nu împrumutăm din când în când și din garderoba masculină?

O cămașă albă ne va scoate imediat din orice impas stilistic.

Eu va arăt ideile mele.Cum putem combina o piesă maculina în ținutele noastre de zi cu zi.

Cămașa albă și pantalonii negrii

Cămașa albă: trei sugestii de ținute

Clasica combinație între alb și negru. Dar avem grijă să nu ajungem într-o sfera plictcoasa. Adăugăm încă un element masculin. Bretelele. Eu am ales sandale cu toc, însă arată foarte bine această combinație și cu balerini. Fiindcă bretelele sunt cu roșu, am ales și o geantă în aceeași culoare. Este una din preferatele mele. O puteți vedea și aici. Accesorizata puțin diferit.

Cămașa albă și jeanși

Cămașa albă: trei sugestii de ținute

O tinuta simplă. Confortabilă. Alb -albastru. Pentru cele mai neinspirate zile, o  ținută ce vă scoate din impas. Gentuța este nouă mea obsesie.

Cămașă albă și fustă
Cămașa albă: trei sugestii de ținute

O adaptare a primei ținute. În locul pantalonilor punem o fustă. Pentru mine, bretelele erau prea mult în aceeasta combinație. Prea duceau în zona de școală. Dar pot rămâne o opțiune de accesorizare.

Eu sunt mare fan cămăși albe. Cea de pe mine, intră în categoria cămășilor perfecte. Material si croi. Nu este cumpărată din magazine ce fac haine în serie. Este lucrată în atelier.

Daca vă place, puteți să îl contactați pe Alin Cojocariu.

Până dată viitoare…iubiți, bcurati-va de viață și zambiti.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top