Atipic Beauty: Frumusețea nu stă în aparențe

Atipic Beauty Timișoara 2020

Bună dragilor,

Trăim într-o lume în care totul se desfășoare pe repede- înainte. Într-o societate condusă de aparențe. O societate în care nu mai ne luăm timp să ne cunoaștem. Să ne intelgem, să ne încurajăm și să ne apreciem. Dar poate este timpul să apăsăm preț de câteva ore pe butonul de pauză. Și să facem un pas către toleranță.

Asociaţia Open Your Heart în parteneriat cu MCS Models, vă invită la “Atipic Beauty Timişoara 2020 by Magda Coman”. Un eveniment emoţionant aflat la a-24-a ediţie. Eveniment ce transmite un mesaj puternic : “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Evenimentul va avea loc în data de 23 Septembrie. Se află la a doua ediție în Timișoara. Locația din acest an este Iulius Town. Iar organizatorii au avut spijin din partea Consiliului Județean Timiș pentru realizarea acestui eveniment.Atipic Beauty: Frumusețea nu stă în aparențe

Ce se întâmplă la Atipic Beauty?

Pe scenă  vor defila 12 modele. 12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant.

Și pentru că Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare, acești oameni extraordinri vor defila pe scenă alături de  personalități locale din Timişoara.

“Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate.

Totodată, evenimentul este și despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant, dar tot acei oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur.”

Magda Coman

De ce Atipic Beauty?

Pentru că este mai mult decât un evenimet. Este o lecție de viață.

Se întâmplă de atâtea ori ca oamenii cu suflete frumoase să primescă multe încercări.

Dar ce îi face și mai frumoși este faptul că ei nu se lasă descurajaţi de nimic. Nu renunţă, iar astfel devin mai puternici. Devin oameni de la care avem de învățat. Asta daca ne facem timp să ascultăm.

La Atipic Beauty veți cunoaste oameni pe care destinul i- a așezat în scaun rulant. Majoritatea în urma accidentelor auto. Le-a fost luata șansa să mai meargă pe picioare. Dar le-au fost  date aripi.

Așadar sunteți așteptați în spațiul exterior de la Iuliuls Mall să îi  cunoașteți. Să va umpleți viața de optimismul lor și să le simțiți forța interioară.

“Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare.”

Magda Coman

Cum se face intrarea la eveniment?

Trăim vremuri speciale. Așadar evenimentul va fi adaptat restricțiilor impuse de pandemie.

La această ediție se face apel  la responsabilitate și implicare. Este important să trăim cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi

Accesul se va face începând cu ora 17:30. Triajului epidemiologic va fi mai plăcut, fiindaca se va desfășura pe recitaluri susţinute de VAL Band. Intrarea este  liberă, în limita locurilor disponibile.Atipic Beauty: Frumusețea nu stă în aparențe

Designeri la Atipic Beauty

Tina Olari

Nicoleta Negură

Valentina CC

Gemelli Shimanov

CM Creation de Mode

Oana Pădure

Aryanna Karen

Florin Ivașcu

Tudor Tailor

L’Atelier Couture by Loredana Ciangau

Atipic Beauty

De data aceasta nu am să mă semnez eu la final. Am închei așa cum este cel mai potrivit. Prin cuvintelei celei ce este sufletul acestui proiect extraordinar.
“Am avut un singur vis, să redau speranța celor cu dizabilități locomotorii și să schimb mentalități.Azi îl duc mai departe.
Dacă ești din Timișoara vino alături de noi să trăiești experiența Atipic Beauty.
Te aștept cu drag!”   
Magda Coman

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top