Accesorii: o recapitulare a anului 2020

Accesorii: o recapitulare a anului 2020

Bună dragilor,

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul de an. Și cu toate că a fost un an plin de încercări, în zona fashion s-au instalat noi trenduri.

Această zonă de acceosorii o putem împărți în două. Avem acele piese clasice ce nu se vor demoda niciodată. Și avem pe cealată parte piese ce sunt în trenduri. Piese ce vor fi urtate de toată lumea în perioada următoare.

Trecerea între sezoane este de fapt proba superema pentru accesorii. Aici ne dăm seama ce rezistă la testul timpului.

Putem împărții mai departe accesoriile în urmatoarle categorii: accesorii ce le purtăm și accesorii ce la “cărăm” după noi.

La accesorii purtate avem:

Accesorii: Încălțăminte

În această vară am asistat cu totii la reveniea botului patratin materie de incaltaminte. Acesta a apărut în primul rând la sandale. Toată lumea a avut dificultăți în a asorta aceste încălțări la ținute. Însă în final ne-am descurcat cu țoii. Dacă încă nu ați achiziționat o pereche, acum este momentul. Există o vorba ce zice să ne facem  vara sanie şi iarna car. Puteți profita de faptul că nu mai este sezon de sandale, și la achiziționati la un preț mai bun decât în plin sezon. Cu siguranță o să le vedem peste tot și în vara lui 2021.

În sezonul rece avem un trend în ceea ce priveste bocancii cu talpa groasă. Cu siguranță ați început să îi vedeți deja în magazine și online la trend setteri. Sunt foarte potriviți pentru iarnă, pentru că îndeplinesc toate criteriile. Ne țin de cald, ne mențin picioarle uscate și nu alunecăm. Și cel mai important sunt foarte confortabili.

Bijuterii

Iarna este indicat să purtăm bijuterii voluminoase. Pentru că sub pulovere și eșarfe piesele de bijuterie foarte mici nu au nici un efect. Plus că acestea fiind foarte finuțe riscăm și să ne agățăm hainele cu ele. Moda a venit în ajutorul nostru și acum sunt foarte “în trend”  colierele statment din lanț mare.  Acestea sunt piese supra dimensionate, însă au totuși un aer feminin. Au avantajul că pot lega foarte bine o ținută, și pot scoate orice ținută oricât de banală în evidență.

O revenire fac și cerceii cerc. Aceștia se găsesc si în varianta simplă. Dar există și varianta lor infumusetata cu tot felul de pietre și perle. Cel mai bine arată purtați cu părul coc sau coadă de cal.

Accesorii: Pălării

Ca opțiune perfectă pentru sezonul rece, bineînțeles rămân pălăriile clasice din materiale călduroase.

Insă dacă vă căutați ceva pentru anul ce urmează merită să investiți în pălării pescărești. Întotdeauna au fost o piesă preferată de fashioniste. Și fiind o piesă super utilă, acestea o preferă pe bună dreptate. Este un accesoriu super chic pentru vara.

Iar la categoria de accesorii ce le “cărăm” după noi:

Genți

Gențile cu mini huse pe ele, sunt în trend acum. Pe principiul de ce să ai o geanta când poți avea două?

Variază de la model la model. În această micuța gentuta atașată la cea principala putem depozita lucrurile marunte ce de obicei le pierdem în poșetă.

Eu de obicei îmi țin cheile de la mașină sau rujurile, în acest mic compartiment exterior. Desigur că și în această privința avem o gamă largă de a alege un model. Puteți opta pentru un model clasic sau unul mai avantgardist. Totul ține de gusturi.

Gentile tip “bucket”. Cu siguranta preferatele mele pentru acest an.

Dacă vreti să aveți genți ce să semene cu mici piese de artă , acum este momentul.Intră înapoi în trenduri gențile multi colore.

Și nu în două culori diferite cum le vedeam până acuma. Puteți avea toate culoril curcubeului pe poșetă acum. Dar desigur toate aceste genți sunt lucrate cu foarte mult bun gust, și voi veți arătă foarte stilate cu ele la braț.

Un trend deja foarte bine instalat este cel al plicurilor mari din materiale moi. Acele genți ce seamănă cu niște norișori su niște mici perne. Sunt potrivite pentru majoritatea ocaziilor. Sunt încăpătoare și arata excelent.

Accesorii: Umbrelele

Eu una sunt mare fan umbrele. Soare, ploaie, sunt perfecte pentru protecție. Plus că sunt foarte chic.

Pentru că veșnic plecam fără umbrela,iar în final am ajuns acum să am o adevărată colecție de umbrele. Toate culorile și modelel. Una în masina, una la birou,una pentru călătorii. Și câteva de rezervă.

Ideea este că o umbrela bine aleasă, adaugă un element sofisticat oricărei ținute.

Până dată viitoare.

Zambiti.

Love,

M.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top