Deschiderea ArtCircle

Hello babes,

Sper ca ati avut o saptamana perfecta, iar cea care urmeaza sa fie si mai buna. Astazi va povestesc despre unul din evenimentele la care am participat destul de recent. Sunt sigura ca deja stiti despre ce este vorba din pozele de pe Facebook si Insta: deschiderea ArtCircle.

Cand am primit invitatia de la Andra (www.bloguluandra.ro) imi scria in mail ca doua tipe super faine vor deschide acest loc , ce va fi un spatiu destinat artizanilor si artistilor din oras. Iar studioul ArtCircle exact asta si este un atelier dedicat intalnirii dintre creatorii de arta, ce incurajeaza schimbul de idei inovatoare  si promoveaza activitatea artistilor si designerilor locali.

Cele doua tipe super faine sunt Teodora Mot si Mihaela Anamaria Stan, oameni frumosi ce isi urmeaza visurile, si muncesc pentu realizarea lor. Le doresc din suflet mult succes in tot ceea ce isi doresc sa realizeze. Locatia nu putea fi aleasa mai bine, o cladire din centru istoric al Timisoarei. Gasiti detalii pe pagina de Facebook ArtCircle (este fix langa liceul Lenau).

Tea si Miha

Teodora Mot este un designer local la care veti gasi cele mai minunate creatii. Rochia ce deja o stiti cu siguranta de pe Facebook este o creatie ce ii apartine, si da sunt indragostita de ea, si abia astept sa se iveasca un eveniment la care sa o pot purta. Va incurajez sa mergeti sa vedeti toate minunatiile iesite din mainile ei, sigur veti gasi ceva sa vi se potriveasca.

Tot aici gasiti si bijuteriile si accesoriile de la Atelierul Doamnei P. , toate cusute manual cu motive tradiționale. Eu am plecat acasa cu o superba pereche de cercei. Just love them.

Tot la capitolul acesorii, la ArtCircle gasiti si cerceii cu foarte multa personalitate Sabine. Nu sunt piese ce sa se potriveasca oricui, insa  Anamaria Bacila  ( www.stilishtribe.com )just rocks wearing them.

Daca sunteti ca si mine, in plina renovare si decoarea a locuintei cu siguranta veti gasi aici niste lucrusoare care sa isi gaseasca locul in caminul vostru.

Poate ceva de la Deco Sara’s handmade, unde fiecare bucata de lemn prinde viata pentru a aduce voie buna si optimism.

Poate una din  lampile din lemn handmade Woodescu. Sunt absolut senzationale, si abia astept sa citesc  povestea acestuia pe blogul Andrei intr-o zi.

Sau de ce nu poate va face cu ochiul ceva de la LOL Design, piese ideale pentru omul care trăiește intr-o lume nouă și moderna.

Si cum fiecare casa are nevoie de ceva verde, sigur gasiti ceva desebit printre Plantele de aer By Lady and me.

Legat de Strai cu fir am sa pun cu citat poveste lor, pentru ca nici un cuvant de al meu nu ar putea reproduce mai frumos :

“Putem spune că “Strai cu fir” a luat naștere în urmă cu mai bine de 100 de ani pentru că atunci străbunica noastră s-a refugiat din Ucraina în Banat aducând cu ea ca zestre frumusețea broderiei ucrainene. Mama a preluat această moștenire încă din fragedă copilărie iar noi căutăm să o transpunem în lumea contemporană. Încet, încet straiele create de noi au început să prindă culoare prin broderii inspirate din viață”

La intrarea in ArtCircle va asteapta produsele Aromatics, produse 100% naturale din plante aromatice. Va promit ca pe langa efectele benefice, aceste miros senzational.

Pe langa toate lucrurile minunate, atmosfera a fost deosebita, datorita oamenilor minunati ce au ales sa sprijine acest proiect si sa il sustina.

Oriunde sunteti nu uitati sa zambiti dragilor.

Love,

M.

Andra &Adriana

Adriana &her Hubby

www.adrillia.ro

Paula Dunia Aldescu

www.dunia.ro

Photo credit: Andra Costa &Adriana 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top