Make it simple, but significant

Hello babes,

Weekend-ul trecut a avut loc Timfloralis, aflat deja la cea de-a IV-a editie. Tematica de anul acesta a fost „Floral Happines“, iar evenimentul a avut un program variat la care au participat diversi artisti florali internationali.

Sunt sigura ca toti cei ce locuiesc in Timisoara, stiu deja despre ce este vorba, si foarte multi probabil ati si fost sa vedeti ce s-a intamplat acolo.

Nu am fost sa imi fac eu poze cu florile, insa am sa va povestesc despre un moment dragut din cadrul acestui eveniment, ce a imbinat aranjamentele florale cu putin fashion.

La una din demonstratiile florale, mai precis „Happy Inspiring” – Master Florist Teunis Veenema, au fost prezenti si cei de la Lightning Bridesmaids. Daca inca nu va este cunoscut numele, Lightning Bridesmaids este un concept nou de salon adresat mireselor si in special domnisoarelor de onoare.

Ideea acestui salon s-a conturat din dorinta de a oferi fiecarei mirese posibilitatea de a avea parte de un alai de domnisoare de onoare. Este o poveste despre iubire, eleganta si rafinament. Asociere dintre Lightning Bridesmaids si Timfloralis a fost una ideala, deoarece in afara de rochii, floriile sunt la fel de importante in cadrul unei eveniment deosebit. Cred ca pozele demontreaza ceea ce eu exprim in cuvinte.

Cum fiecare om este diferit, la fel si fiecare domnisoara de onoare este diferita una fata de cealalta; de aceea realizarea pe comanda a acestor rochii, permite evidentierea fiecaruia prin croiul ales.

Incepand cu prima parte a lunii mai, oamenii speciali din spatele acestui concept ii  asteapta pe cei interesati  intr-o noua locatie. Aici va vor ajuta cu drag si implicare in alegerea modelelor de rochii, in alegerea materialelor, si a culorii ideale, in functie de tematica nuntii. Si va pot oferi de asemenea consiliere si in celelelte aspecte ce tin de eveniment, datorita colaborarilor ce le au cu diversi fotografi, wedding panneri, sali de evenimente, and so on.

Smile, it’s spring 🙂

Love,

M.

Photo credit: Razvan Vitionescu

Timfloralis 

Lightning Bridesmaids

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top