Every summer has a story

Hey hey hey 🙂

Dupa cum zice numele acestei postari, fiecare vara are o poveste…povestea acestei veri pentru mine este alb, alb, alb…am mai zis si cu alte ocazii ca sunt indragostita de alb, asa ca ma repet cumva dar…iubesc albul: haine, genti, pantofi, unghii, alb cat cuprinde. Lucru ce cred ca reiese usor si din poze.

Rochia camasa din tinuta de astazi este o piesa perfecta de vara, care poate fi pastrata si in garderoba de toamna fiind extrem de versatila. Poate peste cateva luni va pregatesc un articol despre cum o putem purta cand mai scad temperaturile. Avanatajul acestei rochii este ca poate arata de fiecare data altfel doar prin ajutorul accesoriilor. Va zic sincer nu m-am simtit destul de confortabil sa ma plimb prin oras doar in ea, asa ca am    purtat-o cu o pereche de jeansi scurti. Mare diferenta nu au facut pentru ca nu se prea vad, insa mi-au oferit mie o zona de confort.

Doream sa inchei postarea de astazi cu un citat din Marile sperante, insa mi-a venit in minte unul mult mai potrivit, tot de Dickens care sunt sigura ca va este foarte cunoscut, daca nu tradus in romana cu siguranta in engleza…”It was the best of times, it was the worst of times…”

“Era cea mai bună dintre vremuri, era cea mai rea dintre vremuri, era timpul raţiunii, era timpul prostiei, era epoca credinţei, era epoca incredulităţii, era anotimpul Luminii, era anotimpul Întunericului, era primăvara speranţei, era iarna disperării, aveam totul înainte, nu aveam nimic înainte, mergeam cu toţii în rai, ne comportam exact invers – pe scurt, perioada semăna atât de mult cu prezentul, încât unele dintre cele mai gălăgioase personalităţi insistau că trebuia să fie receptată, bine sau rău, numai la gradul de comparaţie superlativ.”

Love,

M.

Photo credit: Anita Bejenaru
Dress: Zara
Shorts: Zara
Bag: Zara

2 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top