Live. Love. Laugh

Hello Lovelies,

 Astazi am o tinuta noua pentru voi. All black, bine almost all black. Salopeta aceasta neagra este super versatila. Am purtat-o deja de cateva ori, de fiecare data accesorizata diferit, cu coafuri diferite si de fiecare data efectul era diferit. Una din cele mai bune investitii ce le am momentan in garderoba. La capitolul aceesorii de data aceasta am optat pentru pantofi crem, cu un toc mic, si niste ochelari de soare in acelasi ton. Dupa cum ati observat Piata Unirii este unul din locurile mele preferate. Deja am facut multe shootinguri acolo, si fiti siguri ca mai urmeaza. Adevarul este ca e unul din cele mai frumoase si pline de viata locuri din oras.

 Despre ce sa va vorbesc azi? Am postat pe pagina mea la un moment dat, o poza si scrisesem un comentariu de genul “Never compare youself to others. If you do so, you are insulting yourself!”

Eu cred cu tarie in ce am scris acolo desi femeie fiind am si eu insecuritatile mele. Imi povestea cineva la un moment dat ca o domnisoara foarte frumoasa a zis despre mine “Ce stiu eu despre fashion ? ” ca ea este “mai frumoasa si mai fashion decat mine”. Adevarul este ca nu ma cred mai buna decat nimeni, nici mai frumoasa, nici mai desteapta, nici mai fashion, dar cred despre mine ca in fiecare zi sunt o varianta mai buna a mea. Ma compar doar cu mine din trecut, si imi stabilesc noi teluri pentru viitor. Logic ca am momente in care imi pierd zenul, mai pierd din vedere esentialul, ma pierd in detalii si fac cate o mini drama. It’s ok we’re all crazy it s not a comeptition gen :)).

Asa ca indrazniti sa incercati lucruri noi, schimbati-va coafura, culoarea la par, stilul vestimentar, job-ul si anturajul daca considerati ca este nevoie. Cautati pana gasiti ceva ca va defineste, ce va consolideaza ca om. Cu siguranta nu hainele il fac pe om, dar il ajuta sa aiba incredere, sa se simta mai bine cu el. Cand te simti bine tu cu tine, se simte si se vede din exterior .Dar in cautarea aceasta nu faceti compromisuri in privinta principiilor voastre, nu va pierdeti pe voi cautand ce credeti ca aveti nevoie. Nimeni nu se poate preface ca este ceva ce nu este la infinit, stay true to yourself. Nimeni nu este perfect, nimeni nu are o viata perfecta, si nimeni nu va poate oferi ce nu va puteti oferi voi insiva. Nu va doriti ceea ce au altii, pentru ca nu stiti niciodata ce pret plateste fiecare pentru ceea ce are. Ceea ce vine in viata voastra este bine venit, ceea ce iese, las-ti sa plece pentru ca probabil ceva mai bun este deja pe drum.

 Love yourself, love your life, stay positive and keep smiling 🙂

Love,

 M.

Photo Credit : Anita Bejenaru
 Jumpsuit : Poema
Shoes : H&M
Bag : H&M

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top